Pret Porti si Garduri

Pret porti si garduri – pentru mai multe modele dati clik aici.

Pentru pretul celorlalte modele sunati sau mail. 

Pret porti si garduri fier forjat

este variabil in functie de materiale, model, detalii, perioada executiei. Sunati pentru mai multe detalii. In genereal pentru asemenea lucrari pretul se calculeaza pe metru patrat „mp” fiind mult mai usor de estimat si evaluat intreaga lucrare.

  • Modelul ales reflecta si reprezinta in mod direct munca depusa pentru executare, de la simplu la foarte complex. In acest sens suntem dotati cu o serie de masini si utilaje care sa ne usureze efortul depus si in mod direct asta se vede in preturi.
  • Plecand de la materialele folosite trebuie stiut ca ele sunt principalul element in formarea pretului. Asfel majoritatea modelelor se pot executa folosexista perioade mai intense si perioade mai usoare. In functie de timpul cand se executa o lucrare se poate castiga un pret mai bun.
  • Folosind materiale mai ieftine sau mai scumpe desigur rezultatul final este influentat decisiv, dar folosind experienta si priceperea noastra, reusim sa cream lucruri frumoase si durabile cu materiale si mai modeste „regula compromisului”; Plecam de la structuri usoare, bazate pe teava si profile si ajungem la lucrari complexe, grele, cu manopera multa, inclusiv forjare clasica in cuptoare si prelucrare la cald.
  • Toate lucrarile sunt finisate la un standard inalt dar se poate si mai mult. Sunt detalii care aparent nu se vad dar care le putem scoate in evidenta, amprente, mici terminatii, tratamente speciale, antichizari, lacuiri, vopsiri electrostatice, polizari complexe etc;
  • In comert se da intotdeauna un pret mai bun pe cantitatile mari;
  • Ca in majoritatea activitatilor

 

In atelierul nostru faurim modele deosebite din fier forjat si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  preti balustradepret inchideri balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchizepret decoratiuni diverse.

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat Balcoane si Terase Copertine si Marchize Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Magazin Contact

Ne puteti gasi pe Facebook  si Bizoo

Porti si garduri din fier forjat, balustrade si balcoane, grilaje si marchize cu modele deosebite