Pret Decoratiuni Diverse

Aici puteti gasi in general aceeasi gama de produse ca si in magazinul nostru, diferenta este ca  aici nu toate produsele sunt pe stoc. Pentru orice intrebare in legatura cu stocul nu ezitati sa ne contactati. 

Preturile reflecta in mod obiectiv valoarea elementelor si materialelor folosite in confectionare precum si cel mai important lucru, manopera inglobata in productie. 

Produsele noastre sunt confectionate in exclusivitate in atelierul nostru folosind procedee clasice de forjare la cald si alte procese manuale. Din acest  motiv garantam unicitatea produselor si durabilitatea.  Deasemenea fiind producatori asiguram garantia tuturor produselor pentru o utilizare normala.

Prin magazinul nostru incercam sa ne axam in acelasi timp si pe functionalitatea produselor noastre transformandu-le in suporti pentru flori, pergole de gradina, suporti pentru lumanari, sfesnice, stendere pentru diverse notatii si reclame, simboluri sau reprezentari si bineinteles obiecte pur decorative.  In masura in care timpul ne permite putem face mici corectii ale lucrarilor noastre, forma, culoare, etc.

Pentru un Pret la Decoratiuni Diverse va rugam sa ne solicitati la numerele de contact Tel.: 0765.302.423 – 0720.606.699 sau pe adresa noastra de email office@loby.ro  cu cat mai multe detalii pentru o oferta cat mai completa.

Va multumim.

Pret decoratiuni diverse

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret  Contact

Ne puteti gasi si pe “bizoo”  

Pret Decoratiuni Diverse

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite