Pret Decoratiuni Diverse

Pret Decoratiuni Diverse

Aici puteti gasi in general aceeasi gama de produse ca si in magazinul nostru, diferenta este ca  aici nu toate produsele sunt pe stoc. Pentru orice intrebare in legatura cu stocul nu ezitati sa ne contactati. 

Preturile reflecta in mod obiectiv valoarea elementelor si materialelor folosite in confectionare precum si cel mai important lucru, manopera inglobata in productie. 

Produsele noastre sunt confectionate in exclusivitate in atelierul nostru folosind procedee clasice de forjare la cald si alte procese manuale. Din acest  motiv garantam unicitatea produselor si durabilitatea.  Deasemenea fiind producatori asiguram garantia tuturor produselor pentru o utilizare normala.

Axati pe unicitate

In magazinul nostru incercam sa ne axam in acelasi timp si pe functionalitatea produselor noastre transformandu-le in suporti pentru flori, pergole de gradina, suporti pentru lumanari, sfesnice, stendere pentru diverse notatii si reclame, simboluri sau reprezentari si bineinteles obiecte pur decorative.  In masura in care timpul ne permite putem face mici corectii ale lucrarilor noastre, forma, culoare, etc.

Pentru un Pret la Decoratiuni Diverse va rugam sa ne solicitati la numerele de contact Tel.: 0765.302.423 – 0720.606.699 sau pe adresa noastra de email office@loby.ro  cu cat mai multe detalii pentru o oferta cat mai completa.

Va multumim.

Pret decoratiuni diverse

In atelierul nostru faurim modele deosebite si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  pret porti si garduripreti balustradepret inchideri balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchizepret decoratiuni diverse.

Porti si Garduri      Balustrade      Balcoane si Terase     Copertine si Marchize     Grilaje     Magazin     Contact

Ne puteti gasi si pe Facebook 

Ne puteti gasi si pe bizoo

Haideti si pe alte articole din fier forjat.

Porti si garduri din fier forjat, balustrade si balcoane, grilaje si marchize cu modele deosebite