Pret Copertine si Marchize

Pret copertine si marchize

Pretul este pe bucata si nu include montajul, pentru evaluarea altor  modele va rog sa ne contactati.

Pentru pretul celorlalte modele sunati sau mail.

In principal pretul pentru copertine si marchize este determinat de modelul ales, materialele folosite, gradul de finisare si perioada executiei.  Montajul este in limita zonei de acoperire a firmei noastre: Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Arges. Pentru si mai multe detalii sunati.  

Pentru acoperire recomandam policarbonatul sau tabla cu rezistenta mare in timp si un raport calitate pret optim. Modelele se executa la comanda in functie de dimensiunile cerute motiv pentru care pretul fiecarui produs nu este standard. Exemplele din imagini sunt conforme cu detaliile. In cazurile in care dimensiunile solicitate depasesc limitele uzuale, dimensiuni mai mari, va solicitam un proiect avizat de un specialist pentru constructia respectiva, in caz contrar intreaga raspundere a “constructiei” solicitate este a beneficiarului.  In acest sens am dezvoltat putin mai pe larg in pagina de blog la adresa

Pentru cazurile deosebite asiguram proiectarea lucrarii pentru avizare si lansare in executie.

Datorita cererii crescute pentru anumite modele de ceva timp intentionam sa producem pe stoc anumite modele din cele mai solicitate. Pentru aceasta va rog sa accesati si pagina magazin sau sunati. De asemenea datorita dimensiunilor reduse si a facilitarii operatiunilor de montaj facem si lucrari la comanda care pot fi expediate prin curierat in tara. 

Nu ezita sa dai casei tale un aspect aparte diferit fata de ce este in jur. Noi suntem cei care cu produsele noastra facem diferenta intre vecini si punem personalitatea ta in valoare. Si de ce nu protejeaza intrarea casei de intemperii cu o astfel de copertina, functia principala pentru care au aparut in constructii.

Tel.: 0765.302.423 sau 0720606699

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret  Contact

Ne puteti gasi si pe Facebook

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite