Pret Balustrade

Pret balustrade *Mana curenta din lemn de brad + 12 euro/ML ,mana curenta din lemn de stejar + 20 euro/ML.

Pentru pretul celorlalte modele sunati sau e-mail.

Pentru mai multe modele dati clik aici si multe altele in arhiva noastra.

Factorii principali care influenteaza pretul

sunt: modelul dorit, materialele folosite, gradul de finisare, cantitate si timpul de executie. In genereal pentru asemenea lucrari pretul se calculeaza pe metru liniar “ml” fiind mult mai usor de estimat si evaluat intreaga lucrare.

  • Modelul ales reflecta si reprezinta in mod direct munca depusa pentru executare, de la simplu la foarte complex. In acest sens suntem dotati cu o serie de masini si utilaje care sa ne usureze efortul depus si in mod direct asta se vede in preturi.
  • Plecand de la materialele folosite trebuie stiut ca ele sunt principalul element in formarea pretului. Asfel majoritatea modelelor se pot executa folosind materiale mai ieftine sau mai scumpe. Desigur rezultatul final este influentat decisiv, dar folosind experienta si priceperea noastra, reusim sa cream lucruri frumoasa si durabile cu materiale si mai modeste ”regula compromisului”; Plecam de la structuri usoare, bazate pe teava si profile si ajungem la lucrari complexe, grele, cu manopera multa, inclusiv forjare clasica in cuptoare si prelucrare la cald.
  • Toate lucrarile sunt finisate la un standard inalt dar se poate si mai mult. Sunt detalii care aparent nu se vad dar care le putem scoate in evidenta, amprente, mici terminatii, tratamente speciale, antichizari, lacuiri, vopsiri electrostatice, polizari complexe etc;
  • In comert se da intotdeauna un pret mai bun pe cantitatile mari;
  • Ca in majoritatea activitatilor exista perioade mai intense si perioade mai usoare. In functie de timpul cand se executa o lucrare se poate castiga un pret mai bun.

Pret pentru balustrade din fier de la 45 euro/ml si foarte multe modele in galeria noastra. Preturi in functie de modele pentru toate situatile.

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret  Contact

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite