Suport flori fier forjat

Suport flori din fier forjat

Pentru ca nu mai este un simplu suport de flori ci mai repede un ornament in sine am decis sa se incadreze la categoria decoratiunilor. Cu posibilitatea de a sustine patru flori de dimensiuni medii poate fi configurat in diverse moduri in functie de florile alese. Pretabil atat la interior cat si la exterior poate devaeni un decor deosebit. In timp l-am realizat si in varianta de dreapta, presupunand ca aceasta este varianta de stanga, sunati pentru disponibilitate. 

Va rog sa tineti cont de dimensiuni, nu este un suport de  flori mare dar nici mic fiind atractiv chiar si fara flori, acesta calitate il face deosebit. Cateva cale cu carcei si frunze prinse intr-o tulpina principala aplecata spre stanga sugereaza un buchet.  

Poate reprezenta alternativa unui cadou perfect pentru o gama larga de ocazii.

Dimensiuni totale: 152 x 100 x 18 cm* (dimensiunile pot avea mici tolerante datorita fabricatiei manuale).

Fabricat in exclusivitate in atelierul nostru preponderent din rotund de 12 mm garantam unicitatea si originalitatea.  Placutele cu orificii sudate permit pozitionarea pe perete sustinand greutati supradimensionate raportate la marimea ghivecelor proiectate.

Daca doresti un produs deosebit si nu l-ai gasit in paginile noastre asteptam propunerea ta cu cat mai multe detalii pentru a realiza ceea ce-ti doresti. Vino cu o poza, dimensiuni si alte sugestii pentru a crea ceva cat mai aproape de viziunea ta. Suntem deschisi oricaror incercari, acesta este si secretul pentru care avem o oferta atat de variata.  Te asteptam!  

Fabricat 100% in Romania.

Pretul la multe alte articole faurite in atelierul nostru aici.

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati pe unul din canalele puse la dispozitie. Va multumim.

Tel. sau WhatsApp : 0765.302.423 sau 0720.606.699    

office@loby.ro

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret Magazin Contact

Ne puteti gasi si pe “bizoo”  

Suport flori din fier forjat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite