Magazin

Magazin de decoratiuni fier forjat pentru amenajari diverse, produse finite destinate diferitelor utilizari de la decorari , amenajari si constructii diverse pana la cadouri oferite celor dragi cu ocazii speciale.

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati pe unul din canalele puse la dispozitie. Va multumim.

Tel. sau WhatsApp : 0765.302.423 sau 0720.606.699    

office@loby.ro

Produsele din magazin sunt inspirate din experienta noastra in domeniului fierului forjat si completeaza diferite modele consacrate.  Se regasesc motive din paginile de balustrade, porti si garduri, copertine, balcoane si terase, grilaje si alte decoratiuni si filme.  Folosind procedee clasice toate produsele sunt lucrate manual ceea ce le confera unicitate si valoare. Intr-o lume plina de produse standardizate incercam sa facem diferenta prin lucruri simple care pun accentul asemeni operelor de arta. Incercam sa imbogatim gama de produse cat mai curand posibil, tineti aproape.

Prin magazinul nostru incercam sa ne axam in acelasi timp si pe functionalitatea produselor noastre transformandu-le in suporti pentru flori, pergole de gradina, suporti pentru lumanari, sfesnice, stendere pentru diverse notatii si reclame, simboluri sau reprezentari si bineinteles obiecte pur decorative.  In masura in care timpul ne permite putem face mici corectii ale lucrarilor noastre, forma, culoare, etc.

Daca doresti un produs deosebit si nu l-ai gasit in paginile noastre asteptam propunerea ta cu cat mai multe detalii pentru a realiza ceea ce-ti doresti. Vino cu o poza, dimensiuni si alte sugestii pentru a crea ceva cat mai aproape de viziunea ta. Suntem deschisi oricaror incercari, acesta este si secretul pentru care avem o oferta atat de variata.  Te asteptam! 

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret Magazin Contact

Ne puteti gasi si pe Facebook 

Ne puteti gasi si pe “bizoo”  

Magazin de decoratiuni fier forjat pentru amenajari diverse.

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite