Suport reclama din fier forjat

Suport reclama din fier forjat

Un panou publicitar din fier forjat te intampina la intrarea multor restaurante, magazine, farmacii, cluburi etc. Reprezinta o carte de vizita a locului respectiv si o parte din personalitate. Am spus “te intampina”, am gresit, ar fi trebuit sa spun “ar trebui sa te intampine” pentru ca in cele mai multe cazuri acesta nu exista.  Ce se intampla cand insusi panoul este un motiv de atractie, e limpede, mesajul ajunge la destinatar. 

Confectionat din fier forjat are o personalitate deosebita si reprezinta un element decorativ in sine.

Suport reclama din fier forjat poate reprezenta alternativa unui cadou perfect pentru o gama larga de ocazii.

Disponibil in magazin poate beneficia de mai multe formate de „tabla” pentru inscriptionare in functie de cerinta, sunati pentru stoc si model. Este prevazut cu prinderi laterale pentru a facilita montarea pe diferite suporturi. Tratamentul anticoroziv, vopsit negru si antichizat poate fi montat atat la exterior cat si la interior. Confectionat din materiale solide in ateliere de fier forjat este un produs trainic la nivelul asteptarilor.

Dimensiuni totale: 95 x 93 x 10 cm, dimensiuni tabla: 64 x 40 cm* (dimensiunile pot avea mici tolerante datorita fabricatiei manuale).

Fabricat in exclusivitate

in atelierul nostru garantam unicitatea si originalitatea.

Fabricat 100% in Romania.

„Si daca nu ai nimic special de oferit te asteapta sa scri un mesaj hazliu pentru clientii tai”.

Pretul la multe alte articole faurite in atelierul nostru aici.

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati pe unul din canalele puse la dispozitie. Va multumim.

Tel. sau WhatsApp : 0765.302.423 sau 0720.606.699    

office@loby.ro

In atelierul nostru faurim modele deosebite si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  pret porti si garduripreti balustradepret inchideri balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchize.

Porti si Garduri Fier Forjat    Balustrade Fier Forjat    Balcoane si Terase    Copertine si Marchize    Grilaje Fier Forjat    Pret    Magazin    Contact

Ne puteti gasi si pe “bizoo”  

Porti si garduri din fier forjat, balustrade si balcoane, grilaje si marchize cu modele deosebite