Suport ghiveci cu cracute

Suport ghiveci cu cracute

Porti si Garduri      Balustrade      Balcoane si Terase     Copertine si Marchize     Grilaje        Magazin     Contact

Acest suport de ghiveci din fier prevazut cu un inel poate sustine floarea preferata. Reprezinta in sine un obiect decorativ chiar si in perioadele de iarna.

Poate reprezenta alternativa unui cadou perfect pentru o gama larga de ocazii.

Suport ghiveci cu cracute are dimensiunile totale: 56 x 50 x 18 cm*, 2.25kg (dimensiunile pot avea mici tolerante datorita fabricatiei manuale).

Fabricat in exclusivitate

in atelierul nostru preponderent din rotund de 12mm si lat de 12/6 mm garantam unicitatea si originalitatea.  Materialele folosite permit sustinerea de greutati supradimensionate raportate la marimea ghivecelor proiectate. Atentie!!! nu este un produs de serie din materiale de slaba calitate, este un produs fabricat intr-un atelier de fier forjat in regim de unicat. Am cautat sa facem un obiect decorativ frumos cu rol de suport pentru flori dar atragator si fara floare, iarna, caci poate fi folosit si afara, nu toate plantele rezista.  In functie de planta care ocupa suportul efectul va fi diferit, verde bogat sau floral, curgator sau ferm, bogat sau firav se va armoniza intr-o noua forma.

Confectionat 100% in Romania.

Pretul la multe alte articole faurite in atelierul nostru aici.

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati pe unul din canalele puse la dispozitie.

Va multumim.

Tel. sau WhatsApp : 0765.302.423 sau 0720.606.699    

office@loby.ro

In atelierul nostru faurim modele deosebite si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  pret porti si garduripreti balustradepret inchideri balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchize.

Porti si Garduri Fier Forjat    Balustrade Fier Forjat    Balcoane si Terase    Copertine si Marchize    Grilaje Fier Forjat    Pret    Magazin    Contact

Ne puteti gasi si pe „bizoo”  

Magazin de decoratiuni fier forjat pentru amenajari diverse.

Porti si garduri din fier forjat, balustrade si balcoane, grilaje si marchize cu modele deosebite