Suport ghivece flori „Balanta”

Porti si Garduri      Balustrade      Balcoane si Terase     Copertine si Marchize     Grilaje        Magazin     Contact

Un plus in etalarea frumusetii unei flori. Nu este un simplu suport pentru ghivece cu flori, reprezinta un decor in sine. Prevazut cu trei pozitii pentru asezarea florilor asigura stabilitate chiar si pentru florile de mari dimensiuni.

Poate reprezenta alternativa unui cadou perfect pentru o gama larga de ocazii.

Dimensiuni:

113 x 48 x 20 cm*, 6.1kg (dimensiunile pot avea mici tolerante datorita fabricatiei manuale). 

Suport ghivece flori „Balanta” este fabricat in exclusivitate in atelierul nostru preponderent din patrat de 10mm si lat de 12/6 mm garantam unicitatea si originalitatea.  Materialele folosite permit sustinerea de greutati supradimensionate raportate la marimea ghivecelor proiectate. Atentie!!! nu este un produs de serie din materiale de slaba calitate, este un produs fabricat intr-un atelier de fier forjat in regim de unicat. Am cautat sa facem un obiect decorativ frumos cu rol de suport pentru flori dar atragator si fara floare, iarna, caci poate fi folosit si afara, nu toate plantele rezista.  In functie de planta care ocupa suportul efectul va fi diferit, verde bogat sau floral, curgator sau ferm, bogat sau firav se va armoniza intr-o noua forma.

La cerere putem modifica anumite detalii dar asta inseamna disponibilitatea de a astepta fabricatia, sunati pentru detalii. De asemenea asiguram si o gama de culori specifice fierului forjat si ma refer aici la acea patina decorativa: cupru (standard), auriu sau argintiu.  Asteptam sugestii.

Fabricat 100% in Romania.

Pretul la multe alte articole faurite in atelierul nostru aici.

Transportul nu este asigurat in pret si se achita separat firmei de curierat sau in cazul in care puteti ridica coletul de la sediu acesta este zero. Pentru comenzi va rugam sa ne contactati pe unul din canalele puse la dispozitie. Va multumim.

Tel. sau WhatsApp : 0765.302.423 sau 0720.606.699    

office@loby.ro

In atelierul nostru faurim modele deosebite si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  pret porti si garduripreti balustradepret inchideri balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchizepret decoratiuni diverse.

Porti si Garduri Fier Forjat    Balustrade Fier Forjat    Balcoane si Terase    Copertine si Marchize    Grilaje Fier Forjat    Pret    Magazin    Contact

Ne puteti gasi si pe “bizoo”  

Porti si garduri din fier forjat, balustrade si balcoane, grilaje si marchize cu modele deosebite