Jardiniera din fier forjat

jardiniera fier forjat cu flori
550 ron/buc./ml
jardiniere fier forjat la ferestre cu flori
Suporti de jardinire
suport de jardiniera pe o casa capucino
Jardiniera fier forjat

Porti si Garduri      Balustrade      Balcoane si Terase     Copertine si Marchize     Grilaje        Magazin     Contact

Jardiniera din fier forjat

Acest suport de flori impreuna cu plantele preferate, va atrage toate privirile completand frumusetea casei. Practica si usor de montat sub pervazul geamului la o inaltime optima, in functie de flori, nu vor reduce lumina soarelui. Florile se pot intretine mult mai usor si in siguranta fara teama de rasturnare. 

Dimensiuni orientative Lxlxh: 120 x 30 x 25 cm* (dimensiunile pot avea mici tolerante datorita fabricatiei manuale).

Suporti de prindere prevazuti cu gauri se pot livra si suplimentari. 

Un suport de flori confectionat din fier lat de buna calitate pe un suport solid, sudat si finisata inclusiv tratamentul anticoroziv si vopsea, este pregatita sa faca fata intemperiilor. Punem la dispozitie toate informatiile necesare montajului.

Trimitem prin curierat rapid la adresa specificata sau cu un alt mijloc de transport agreat.

Fabricata in exclusivitate in atelierul nostru garantam unicitatea si originalitatea.

Fabricat 100% in Romania.

Daca doresti un produs deosebit si nu l-ai gasit in paginile noastre, de exemplu o alta jardiniera din fier forjat, asteptam propunerea ta cu cat mai multe detalii pentru a realiza ceea ce-ti doresti. Vino cu o poza, dimensiuni si alte sugestii pentru a crea ceva cat mai aproape de viziunea ta. Suntem deschisi oricaror incercari, acesta este si secretul pentru care avem o oferta atat de variata.  Te asteptam! 

Pentru a comanda aceasta jardiniera din fier forjat va rugam sa ne contactati pe unul din canalele puse la dispozitie. Va multumim.

Tel. sau WhatsApp : 0765.302.423 sau 0720.606.699    

office@loby.ro

Jardiniera din fier forjat pentru flori frumoase la fereastra gata de montat.

In atelierul nostru faurim modele deosebite si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  pret porti si garduripreti balustradepret inchideri balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchize.

Porti si Garduri Fier Forjat     Balustrade Fier Forjat     Balcoane si Terase     Copertine si Marchize     Grilaje Fier Forjat        Magazin     Contact

Ne puteti gasi si pe Facebook 

Porti si garduri din fier forjat, balustrade si balcoane, grilaje si marchize cu modele deosebite