Cuier din fier forjat „Spider”

Cuier din fier forjat „Spider”

Poate reprezenta alternativa unui cadou perfect pentru o gama larga de ocazii sau, de ce nu, un punct de atractie din caminul nostru. Nu am aglomerat poza de prezentare cu haine din motive de imagine dar functioneaza perfect cu toate produsele din garderoba.

Dimensiuni: 72 x 65 x 3 cm* (dimensiunile pot avea mici tolerante datorita fabricatiei manuale).

Doua ochiuri de prindere pentru siguranta suplimentara. 

Confectionat din bare forjate de buna calitate cu terminatii finisate la cald poate fi folosit in nenumarate aplicatii, de la decoruri in camine, restaurante cu specific, baruri, cluburi, etc. 

Cuier din fier forjat „Spider” este Fabricat in exclusivitate in atelierul nostru garantam unicitatea si originalitatea.

Fabricat 100% in Romania.

Pretul la multe alte articole faurite in atelierul nostru aici.

Daca doresti un produs deosebit si nu l-ai gasit in paginile noastre asteptam propunerea ta cu cat mai multe detalii pentru a realiza ceea ce-ti doresti. Vino cu o poza, dimensiuni si alte sugestii pentru a crea ceva cat mai aproape de viziunea ta. Suntem deschisi oricaror incercari, acesta este si secretul pentru care avem o oferta atat de variata.  Te asteptam! 

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati pe unul din canalele puse la dispozitie. Va multumim.

Tel. sau WhatsApp : 0765.302.423 sau 0720.606.699    

office@loby.ro

In atelierul nostru faurim modele deosebite si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  pret porti si garduripreti balustradepret inchideri balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchize.

Porti si Garduri Fier Forjat    Balustrade Fier Forjat    Balcoane si Terase    Copertine si Marchize    Grilaje Fier Forjat    Pret    Magazin    Contact

Ne puteti gasi si pe Facebook 

Ne puteti gasi si pe Bizoo  

Porti si garduri din fier forjat, balustrade si balcoane, grilaje si marchize cu modele deosebite