Cuier de perete din fier

cuier modern din fier forjat

Cuier de perete

suport de haine din fier forjat detaliu
Suport de haine

Porti si Garduri      Balustrade      Balcoane si Terase     Copertine si Marchize     Grilaje        Magazin     Contact

Un suport de haine este o piesa din mobilierul general al casei. De multe ori neglijat, constatam ca articolele vestimentare merita mai mult respect. Daca suntem la moda si avem o garderoba bogata si familie numeroasa atunci tabloul este perfect.  Aici este piesa ideala.

Dimensiuni orientative pentru acest cuier de perete din fier: 120 x 100 x 5 cm* (dimensiunile pot avea mici tolerante datorita fabricatiei manuale).

Suporti de prindere prevazuti cu gauri pentru un montaj sigur. 

Suport de haine

Confectionat din fier patrat cu carlige pentru agatat haine, sudat si finisat, inclusiv tratamentul anticoroziv si vopsea, este pregatit sa faca fata celor mai grele sarcini. Punem la dispozitie toate informatiile necesare montajului.

Trimitem prin curierat rapid la adresa specificata sau cu un alt mijloc de transport agreat.

Cuierul de perete din fier este fabricata in exclusivitate in atelierul nostru si garantam unicitatea si originalitatea.

Fabricat 100% in Romania.

Daca doresti un produs deosebit, de exemplu un alt fel de suport de haine,  si nu l-ai gasit in paginile noastre asteptam propunerea ta cu cat mai multe detalii pentru a realiza ceea ce-ti doresti. Vino cu o poza, dimensiuni si alte sugestii pentru a crea ceva cat mai aproape de viziunea ta. Suntem deschisi oricaror incercari, acesta este si secretul pentru care avem o oferta atat de variata.  Te asteptam! 

Cuier de perete din fier sau suport de haine.

Pentru comanda acestui suport de haine va rugam sa ne contactati pe unul din canalele puse la dispozitie. Va multumim.

Tel. sau WhatsApp : 0765.302.423 sau 0720.606.699    

office@loby.ro

Jardiniera din fier forjat pentru flori frumoase la fereastra gata de montat.

In atelierul nostru faurim modele deosebite si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  pret porti si garduripreti balustradepret inchideri balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchize.

Porti si Garduri Fier Forjat     Balustrade Fier Forjat     Balcoane si Terase     Copertine si Marchize     Grilaje Fier Forjat        Magazin     Contact

Ne puteti gasi si pe Facebook 

Porti si garduri din fier forjat, balustrade si balcoane, grilaje si marchize cu modele deosebite