Grilaje

Modele grilaje fier forjat – Pentru PRETURI clik aici.

 

Grilaje fier forjat

Din fier si fier forjat pornind de la 45 euro/mp destinate securitatii si decorarii diverselor spatii. Cu toate avantajele tehnologice prima protectie in fata spargerilor sunt grilajele. Avand un efect cel putin descurajator va recomandam folosirea acestora. Nu va bazati pe spiritul civic al vecinilor, a murit demult. De asemenea avem solutii de integrare a jardinierelor cu flori in structura grilajelor.

Grilaje geamuri

Grilaje cu deschidere pentru acces vor rezolva problema curateniei geamurilor si alte impedimente. Grilaje cu rol de evitarea accidentelor in cazul copiilor sau persoanelor cu handicap. Grilaje cu rol decorativ atat privite din interior cat si din exterior. La acest capitol putem include si mici voliere sau ingradiri decorative pentru animale. Asiguram montajul inainte si dupa lucrarile de termoizolatie. Montajul se asigura prin sudarea pe pozitie eliminand vulnerabilitatea suruburilor. Modele cu decoratiuni calde sau forme geometrice.

Grilaje metalice pentru ferestre

Deasemenea  proiectam si realizam pentru majoritarea tipurilor de ferestre in conformitate cu cele mai variate forme si dorinte.

Grilaje fier forjat usi

Grilajele pentru usi nu sunt cu mult diferite dar reprezinta un capitol aparte, subiect tratat mai pe larg pe blog, ele pot reprezenta o alta usa disticta sau pur si simplu un grilaj aplicat pe usa existent, indiferent de varianta gasim solutia ideala.

Grilaje metalice Bucuresti

Grilaje din fier si fier forjat din Ilfov Bucuresti dupa modele originale la preturi realiste. Sunati. 10% reducere pentru modelele unicat propuse din catalogul nostru. Momentan la nivel de desen/proiect asteptam pe cei interesati. In curand vom dedica o pagina speciala pe site. “Rece si distant in foc ne cunoastem prima data, ne modelam reciproc pentru ca ne iubim, la sfarsit urmeaza sa facem cunostinta, pentru ca suntem de fier.”

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret Magazin  

Ne puteti gasi si pe Facebook 

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite