Grilaje

Modele grilaje fier forjat – Pentru PRETURI clik aici.

  

Preturi grilaje fier forjat

*Pretul este final, include transportul si montajul – vedeti pagina de preturi si promotii.

**toate preturile sunt orientative, ne rezervam dreptul la modificari in functie de conditiile specifice.

Preturile sunt pe metru patrat si pornesc de la un minim relativ de 65~85 euro/mp.

Grilaje fier forjat  

Din fier si fier forjat pornind de la 65 euro/mp destinate securitatii si decorarii diverselor spatii. Cu toate avantajele tehnologice prima protectie in fata spargerilor sunt grilajele. Avand un efect cel putin descurajator va recomandam folosirea acestora. Nu va bazati pe spiritul civic al vecinilor, a murit de mult. De asemenea avem solutii de integrare a jardinierelor cu flori in structura grilajelor.

La geamuri si ferestre

Grilaje cu deschidere pentru acces vor rezolva problema curateniei geamurilor si alte impedimente. Grilaje cu rol de evitarea accidentelor in cazul copiilor sau persoanelor cu handicap. Grilaje cu rol decorativ atat privite din interior cat si din exterior. La acest capitol putem include si mici voliere sau ingradiri decorative pentru animale. Asiguram montajul inainte si dupa lucrarile de termoizolatie. Montajul se asigura prin sudarea pe pozitie eliminand vulnerabilitatea suruburilor. Modele de grilaje cu decoratiuni calde sau forme geometrice.

Cateva detalii despre acest subiect se gasesc si pe pagina noastra blog – aici, siguranta, design si functionalitate.

 Montaj grilaje 

Montajul in majoritatea situatiilor se face in doua feluri. Pe interiorul glafului cu prindere in laterale sau pe exterior cu prindere in zid, situatie in care se fac de obicei cu 10 cm perimetral mai mari. In general sunt preferate prinderile si montajul care „arunca” gratia propriu zisa mai departe de fereastra. Pentru intretinerea ferestrelor si posibilitatea de a folosi in intregime pervazul de jos. Se regasesc aici acele grilaje bombate jos tocmai pentru a marii spatiul disponibil. Apar usoare dificultati in prindere in ziua de astazi datorita termoizolatiilor caracteristice cladirilor. Nu putem prinde un grilaj de securitate in polistiren sau vata minerala. Avem solutii simple si foarte eficiente in toate situatiile.

De asemenea  proiectam si realizam pentru majoritatea tipurilor de ferestre in conformitate cu cele mai variate forme si dorinte. 

Gratii pentru usi

Grilajele pentru usi nu sunt cu mult diferite dar reprezinta un capitol aparte, subiect tratat mai pe larg pe blog, ele pot reprezenta o alta usa disticta sau pur si simplu un grilaj aplicat pe usa existenta, indiferent de varianta gasim solutia ideala. Balamalele folosite in aceste situatii la deschidere pot fi unele speciale cu adevarat. Nu ne aventuram sa facem usi, sunt mult mai pretentiose in conditiile de termoizolare si fonoizolare. Usa in sine se indeparteaza putin de domeniul nostru de activitate, fier forjat. 

Grilaje metalice Bucuresti

Din fier si fier forjat din Ilfov Bucuresti dupa modele originale la preturi realiste. Sunati. 10% reducere pentru modelele unicat propuse din catalogul nostru. Momentan la nivel de desen/proiect asteptam pe cei interesati. In curand vom dedica o pagina speciala pe site. 

Avem in permanenta modele fantastice de grilaje in pas cu moda si cerintele actuale pe care dorim sa le realizam. In sensul acesta suntem deschisi oricaror provocari artistice, indiferenta de „nebunia” si viziunea beneficiarului. Suntem obisnuiti sa lucram cu „arhitecti treziti dimineata devreme :)”.  Grile din fier, gratii sau zabrele sunt cateva din denumirile mai putin uzuale dar care le-am intalnit.

Putem face aici o trimitere si catre tarcurile si volierele pentru animale. Le putem considera tot niste grilaje de mici sau mari dimensiuni. Suntem familiarizati si facem in mod constant astfel de lucrari pentru cei care aloca un buget animalelor preferate. In mod normal astfel de imprejmuiri din grilaje de fier si mai cu seama fier forjat sunt putin mai costisitoare in comparatie cu o simpla plasa sudata. Poate animalul preferat impune un respect deosebit si atunci se cere o securitate mai speciala si da, fierul forjat este ceea ce trebuie.

Comanda in trei pasi 

  1. Cerere de oferta pentru grilaje pe whatsaap, e-mail, sms, etc. cu trei elemente importante: modelul dorit de grilaje, dimensiunile aproximative ale lucrarii si locatia montajului (daca se doreste montaj, daca nu, specificati). Dupa primirea ofertei din partea noastra cu valoarea generala si termenul de realizare a lucrarii trecem la pasul doi.
  2. Programarea unei intalniri, de preferat la locatia lucrarii, unde se vor discuta toate detaliile, pozitii de prindere, forme, dimensiuni exacte, culoare, detalii de montaj, etc. Daca totul este ok se semneaza un contract si se trece la pasul trei.
  3. Finalizare comanda si montaj grilaje, de preferat in momentul punerii in opera a intregii comenzi prezenta unei persoane responsabile. Este mai dificila o eventuala modificare dupa relizarea montajului. Receptie si final!

In momentul de fata, cand echipele de profesionisti sunt pe cale de disparitie, incercam sa ne croim drum bazati tocmai pe aceasta calitate. Avem multa esperianta in realizarea de grilaje din fier forjat rezidentiale datorita vechimii in domeniu. Facem intreaga paleta de produse similare, porti si garduri, balustrade, copertine, marchize, decoratiuni diverse, elemente pentru gradini, etc. 

In atelierul nostru

faurim modele deosebite de porti si garduri, balustrade fier forjat,  copertine si marchize, decoratiuni diverse si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  pret porti si garduripreti balustradepret balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchizepret decoratiuni diverse.

“Rece si distant in foc ne cunoastem prima data, ne modelam reciproc pentru ca ne iubim, la sfarsit urmeaza sa facem cunostinta, pentru ca suntem de fier.”

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret Magazin  

Acum si pe noua noastra pagina Magazin cu mai multe detalii. 

Ne puteti gasi si pe Facebook 

Ne puteti gasi si pe Bizoo  

Porti si garduri din fier forjat, balustrade si balcoane, grilaje si marchize cu modele deosebite