Copertine si Marchize

Copertine si marchize fier forjat Pentru PRETURI clik aici.

Copertine si marchize

Din fier si fier forjat destinate intrarilor in locuinte, pentru usi simple sau duble. Recomandam acoperirea cu policarbonat datorita fiabilitatii, pretului si calitatilor pe care la confera.

In constructia acestor tipuri de acoperisuri tinem cont de apasarea specifica a zapezii caracteristica fiecarei locatii.  

Copertine auto sau foisoare

Copertine pentru protectia automobilelor si copertine gen foisor pe care le tratam cu o atentie deosebita din punctul de vedere al rezistentei. Din acest motiv va vom prezenta mai multe optiuni in functie de bugetul alocat. Putem executa si modele demontabile care au calitatea de a le putea reloca. Din aceeasi categorie realizam diverse tipuri de confectii metalice usoare destinate acoperirilor diverse de folosinta scurta sau indelungata. Aici gasiti de exemplu diverse protectii pentru piscine, schele usoare sau umbrare diverse.

Va prezentam o colectie de modele de copertine si marchize din care puteti alege. Sunati si intrebati.

10% reducere pentru modelele unicat propuse din catalogul nostru. Momentan la nivel de desen/proiect asteptam pe cei interesati. In curand vom dedica o pagina speciala pe site.

“Rece si distant in foc ne cunoastem prima data, ne modelam reciproc pentru ca ne iubim, la sfarsit urmeaza sa facem cunostinta, pentru ca suntem de fier.”

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret Magazin  Contact

Ne puteti gasi si pe Facebook 

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite