Balustrade Fier Forjat

Balustrade fier forjat pentru toate gusturile.

Pentru PRETURI clik aici.

*Pretul este final include transportul si montajul si nu include policarbonatul si lemnul *** acolo unde este cazul.

**toate preturile sunt orientative, ne rezervam dreptul la modificari in functie de conditiile specifice.

***Pentru mana curenta din lemn pretul este de 12 euro/ml “brad” si 20 euro/ml “stejar”; 

Balustrade fier forjat si multe, multe alte modele disponibile in arhiva noastra.

Suntem producatorul unor modele unice de balustrade din fier forjat care se regasesc intr-o colectie special creata. 

Toate modelele de balustrade pot fi adaptate atat pentru interior cat si pentru exterior. Pentru o balustrada montata la exterior nu recomandam totusi mana curenta din lemn, fiind necesara o intretinere periodica.

 Confectii metalice din fier si fier forjat din Ilfov Bucuresti dupa modele originale la preturi realiste. O colectie de modele de porti si garduri, balustrade si grilaje, marchize si jardiniere.

Oferta

Ofertele noastre includ transport si montaj impreuna cu toate elementele necesare, balamale, zavoare, broaste, manere, butuci, etc., caracteristici lucrarii. Montajul este facut in conditii de maxima responsabilitate, la interior folosim sudura in argon pentru un minim de deranj in ceea ce priveste finisajele interioare. Asiguram in cazul balustradelor mana curenta din lemn in doua variante, stejar sau brad cu montaj inclus. Tot in oferta este inclusa si partea de consultanta si masuratori precum si contactul permanent pe timpul comenzii. Nu practicam preturi ascunse sau solicitari ulterioare pentru diverse materiale necesare si neprinse in devizul initial.  Asiguram o transparenta totala cu poze din timpul lucrarii pe baza unor proiecte avizate. 

10% reducere pentru modelele unicat propuse din catalogul nostru. Momentan la nivel de desen/proiect asteptam pe cei interesati. In curand vom dedica o pagina speciala pe site.

“Rece si distant in foc ne cunoastem prima data, ne modelam reciproc pentru ca ne iubim, la sfarsit urmeaza sa facem cunostinta, pentru ca suntem de fier.”

Ne puteti gasi si pe Facebook 

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret Magazin  Contact

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite