Balustrada pentru balcon rotund

Balustrada pentru balcon rotund – Formele rotunde au fost mereu un plus in stilul arhitecturii si imaginii generale atat la interior cat si la exterior. Sunt arhitecti celebrii care au dus aceasta forma la nivelul de arta. Casa Milà este una dintre realizările celebrului arhitect Antoni Gaudí în Barcelona, care figurează din anul 1984 pe lista patrimoniului mondial UNESCO.  Aici volumetria este definita de fluid iar orice fluid curge in linii curbate, ondulate, naturale. Natura in sine nu construieste cu linii drepte.

In continuare ne focusam pe ceea ce ne intereseaza pe noi si anume balustradele unei cladiri si mai exact pe balustradele folosite la balcoane. Spre deosebire de scari aici vorbim de un plan orizontal, in general balcoanele sunt drepte, plane, chiar si cele ale lui Gaudí la interior pardoseala este un plan orizontal.

Din start aceste forme sunt mai pretentioase si costisitoare. Trebuie un nivel de specializare al constructorilor mai mare si nu sunt la indemana oricui. De la proiect, la cofrag, de la armatura, la ciment si zidiri totul este mai dificil dar intregul efort merita. Probabil este in natura noastra sa ne atraga formele ondulate, cel putin la nivel de subcostient.

Posibil daca ai ajuns sa citesti acest artcol ai trecut de aceste faze si esti in cautarea de balustrada pentru balconul tau cu forme rotunde. Ai aflat deja din cautari anterioare si discutii diverse ca totul va fi putin mai dificil si nu vei putea alege orice varianta de balustrada, cel putin la un buget decent. Asta se datoreaza faptului ca materialele de constructie se comporta diferit sau nu sunt pretabile la forme pe rotund.  

Mai jos ai un model de balustrada pentru balcon pe rotund din fier forjat. Clasicul nu va da gres niciodata.

Balustrada de balcon pe rotund din fier forjat

Tehnic

Faurit din lat de 30/5mm pe un suport rigid cu forme arcuite la capete. Terminatiile sunt amprentate la cald in stil traditional totul facut la comanda dupa forma si pretentiile clientului.  Se respecta forma balconului chiar si acolo unde este o forma neregulata, totul pentru a respecta ideea generala de stil.

Balustrada fier forjat iedera salbatica

Prinderile aici au fost pe pardoseala, dar se pot face si lateral pentru a nu limita spatiul util al terasei. Vopsit negru si patinat la comanda este gata sa strabata cele mai dificile incercari ale vremii.

Model de balustrada rotunda
Balustrada terasa rotunda

Ofertele noastre includ transport si montaj impreuna cu toate elementele necesare. Montajul este facut in conditii de maxima responsabilitate, la interior folosim sudura in argon pentru un minim de deranj in ceea ce priveste finisajele interioare. Asiguram in cazul balustradelor mana curenta din lemn in doua variante, stejar sau brad cu montaj inclus. Tot in oferta este inclusa si partea de consultanta si masuratori precum si contactul permanent pe timpul comenzii. Nu practicam preturi ascunse sau solicitari ulterioare pentru diverse materiale necesare si neprinse in devizul initial.  Transparenta totala cu poze din timpul lucrarii pe baza unor proiecte avizate. 

O alta balustrada pentru balcon rotund

Balcon cu fier forjat arcuit
Balustrada curbata dupa specificul terasei

In atelierul nostru faurim modele deosebite si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  pret porti si garduripreti balustradepret inchideri balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchizepret decoratiuni diverse.

Porti si Garduri Fier Forjat     Balustrade Fier Forjat    Balcoane si Terase     Copertine si Marchize     Grilaje Fier Forjat      Magazin 

Ne puteti gasi si pe Facebook 

Ne puteti gasi si pe “bizoo”  

     

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *