Balustrada fier forjat model Picasso

Balustrada fier forjat model Picasso – Acest model l-am creat la indrumarea unui architect dornic de afirmare in randul constructiilor civile comune, cu un grad scazut de personalitate. Dorinta a fost pentru o balustrada care sa se armonizeze cu un stil tineresc si in acelasi timp nu foarte fantezist si bineinteles la un buget decent. Despre buget vizitati pagina noastra de pret.

Din punct de vedere tehnic este creat preponderant din patrat plin de 12 mm cu stalpi din teava rectangulara de 30mm. Profil suport cadru din teava rectangulara da 30 cu 20 mm adaptata formelor dedicate. Mana curenta din platband de 30 cu 5 mm suport pentru lemnul care poate fi de esenta moale “brad” sau esenta tare “stejar” vezi detalii despre diferenta in paginile noastre.  Calitatea materialelor este calibrata pentru un minim de compromis.

Prinderi pe treapta sau lateral in functie de dorintele clientului si particularitatile spatiunlui, vezi detalii despre acest subiect aici. Culoare negru antichizat cupru, auriu sau argintiu in concordanta cu elementele din spatiul inconjurator.

Desigur modelul poate fi creat dupa preferinte dar in armonie cu designul general. Pornind de la aceasta varianta putem face la cerere intreaga gama de porti mari, portita, balcoane, copertine si marchize, grilaje etc. avand ca punct central acest decor.

Astept intrebari si completari pe forum precum si pe adresa noastra de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *