Balcoane si Terase

Galerie poze balcoane si terase

Preturi

*Pretul este final include transportul si montajul si nu include policarbonatul si lemnul *** acolo unde este cazul – vedeti pagina de preturi si promotii.

**toate preturile sunt orientative, ne rezervam dreptul la modificari in functie de conditiile specifice – vedeti pagina de preturi si promotii.

***Pentru mana curenta din lemn pretul este de 12 euro/ml “brad” si 20 euro/ml “stejar”- vedeti pagina de preturi si promotii.

Preturile sunt pe metru liniar si pornesc de la un minim relativ de 70~80 euro/ml.

Aspecte tehnice 

Inaltimea la care sunt realizate in general variaza intre 80 cm si 100 cm in functie de modelul ales si conditiile specifice.

Multe persoane pun problema protectiei copiilor in alegerea modelelor, avem solutii si recomandari si in acest sens, sunati. 

Suntem producatorul unor modele de balcoane si terase din fier si fier forjat care se regasesc intr-o colectie special creata. Toate modelele de balcoane si respectiv terase pot fi adaptate atat pentru interior cat si pentru exterior.

Promovam balustrade

Producator fier forjat din Ilfov Bucuresti dupa modele originale la preturi realiste. O colectie de modele de balcoane si terase, balustrade si grilaje, marchize si jardiniere.

10% reducere pentru modelele unicat propuse din catalogul nostru. Momentan la nivel de desen/proiect asteptam pe cei interesati. In curand vom dedica o pagina speciala pe site.

“Rece si distant in foc ne cunoastem prima data, ne modelam reciproc pentru ca ne iubim, la sfarsit urmeaza sa facem cunostinta, pentru ca suntem de fier.”

Haide in paginile urmatoare site te vom convinge.

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier ForjatAutomatizari Porti  Pret Magazin  Contact

Ne puteti gasi si pe Facebook

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite