Automatizari porti pe sina culisanta

AUTOMATIZARI PORTI PE SINA CULISANTA Este modelul cel mai des folosit pentru automatizarea acestor tipuri de porti. Cu ajutorul unei cremaliere (bara dintata) care se monteaza pe intreaga lungime a portii, motorul printr-o roata dintata actioneaza si pune in miscare poarta.

automatizari-porti-culisante-montaj-general

 

Kitul vine dotat cu motorul care actioneaza deplasarea portii, echipament in care este si centrala de comanda cu electronica incorporata, selectorul cu cheie care poate actiona sistemul si de la cheie normala (pentru anumite kituri este optional), becul de semnalizare care avertizeaza deschiderea sau inchiderea portilor, o pereche fotocelule care detecteaza prezenta in faza de inchidere evitand lovirea autovehiculului sau a altor obiecte si doua (2)bucati telecomenzi.

automatizari-porti-culisante-detalii-tehnice automatizari-porti-culisante-detaliu-montaj-3 automatizari-porti-culisante-dimensiuni-motor automatizari-porti-detaliu-montaj-2 

Cremaliera care se monteaza pe lungimea portii nu vine in dotarea standard, fiind achizitionate in functie de lungimea portii (in ofertele firmei noastre sunt inclusi 4 ml de cremaliera) pentru a evita eventualele neintelegeri.

 Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret  Contact

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite