Automatizari Porti cu brat simplu

Automatizari porti cu brat simplu este cel mai des intalnit sistem de automatizare al portilor batante sunt conditionate de pozitionarea fata axul stalpului.

 Automatizarei porti brat simplu general Automatizarei porti brat simpluAutomatizarei porti brat simplu detaliu

 

Kitul vine in dotare cu cele doua brate (motoare) care actioneaza aripile portilor, centrala de comanda cu electronica incorporata, selectorul cu cheie care poate actiona sistemul si de la o cheie normala (optional) necesar altor utilizatori, becul de semnalizare care avertizeaza deschiderea sau inchiderea portilor, o pereche fotocelule care detecteaza prezenta in faza de inchidere evitand lovirea autovehiculului sau a altor obiecte si doua (2) telecomenzi.

Lungimile caracteristice diferitelor modele de brate si puterea caracteristica a motoarelor sunt principalele criterii pentru o alegerea corecta  . In general aceasta optiune se face in strinsa legatura cu caracteristicile portilor (greutare, lungime, grosimea stalpului de sustinere).

 Tipuri generale de deschidere:

  • la 90 gr pentru modelele cu balamalele montate pe jumatatea stalpului;
  • mai mult de 90 gr pentru modelele cu balamalele montate in apropierea coltului stalpului;

automatizari porti detaliu deschidere

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret  Contact

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite