Jardiniere fier forjat

Jardiniere fier forjat

Daca doriti sa dati o nota bavareza sau o pata de culoare casei atunci cu siguranta va ganditi la flori. Florilor le sunt necesari suporti care sa se armonizaze cu stilul casei si aici intervenim noi cu aceste jardiniere.  Mici sau mari inalte sau scunde in functie de ghiveci si tipul de floare plantat. Atentie la pozitionare in functie de balustrada balconului sau ferestrei. Tineti cont ca florile cresc si este posibil sa umbreasca ba chiar sa intunece. Se pot pozitiona la baza balustradei dar este mai greu de intretinut si udat. Este posibil sa aveti deja balustrade din fier, porti, gard, copertine sau alte elemente din fier forjat, in acest caz va recomandam sa asortati aceste jardiniere cu modelul existent.  In acest caz sunteti in locul potrivit, noi face totul la comanda, deci personalizat. Ne dati o poza cu elementele existente si poate avem o sugestie din portofoliul nostru. 

Galerie cu modele de jardiniere si suporti de flori destinate amenajarilor diverse la interior sau exterior din fier sau fier forjat.  Asteptam cererile dumneavoastra pe adresa noastra de email cu modelul si dimensiunile necesare.

Porti si Garduri Fier Forjat  Balustrade Fier Forjat  Copertine si Marchize  Grilaje Fier Forjat  Automatizari Porti  Pret  Contact

0765.302423; 0720.606699 | Fierul forjat este o arta | Balustrade si porti unice | Modele din fier deosebite