Antifurt pentru porti din fier forjat

Antifurt pentru porti din fier forjat

Dupa ce ati facut un efort si portile sunt la locul lor ar fi tare neplacut ca a doua zi sa constatati ca nu mai sunt, au disparut. Un antifurt pentru porti din fier forjat. Din nefericire este o realitate a zilelor noastre in care obiceiul urat si rusinos de “a fura”. Prezent in jurul nostru si de care trebuie sa ne aparam in permanenta. De cand fenomenul colectarii fierului vechi pentru valorificare la centrele specializate a luat amploare si fierul nou este pus in pericol. Nu rare sunt cazurile in care politia gaseste la aceste centre fier din materiale de constructie adus direct din magazin ca si fier vechi.

O simpla cerere …

Pentru a va asigura ca portile nu urmeaza un asemenea itinerariu este suficient sa cereti celor care va monteaza portile sa faca un “sistem antifurt”. Este cam mult spus “sistem” dar pe cat de simplu pe atat de eficient. Ori se va suda de stalpul fiecarei aripi cate un opritor astfel incat sa nu mai existe posibilitatea ridicarii si scoaterii din balamale. Ori pentru balamalele reglabile si cele pe pivot o siguranta suplimentara pentru suruburile de fixare, care se pot desface usor. Trebuie stiut ca din oficiu cei care monteaza astfel de porti nu fac acest lucru din simplu motiv ca orice service devine mult mai greu. Greu se mai pot unge balamalele de exemplu, dar este suficient sa le-o cereti.

Nu este mare lucru dar e bine de stiut, simplu si eficient fara costuri suplimentare.

Va multumesc si astept intrebari si completari pe forum.

Pret porti fier model Geometric
104 euro/mp

In atelierul nostru faurim modele deosebite si multe altele. Pentru cateva preturi puteti consulta si paginile urmatoare –  pret porti si garduripreti balustradepret inchideri balcoane si terasepret grilajepret copertine si marchizepret decoratiuni diverse.

Porti si Garduri Fier Forjat     Balustrade Fier Forjat    Balcoane si Terase     Copertine si Marchize     Grilaje Fier Forjat      Magazin 

Ne puteti gasi si pe Facebook 

Ne puteti gasi si pe bizoo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.